Sigara Fiyatlarına Peş Peşe Zam Geldi: Marlboro, Parliament, Winston, Muratti, Camel, Kent, Lark Sigara Fiyat Listesi Belli Oldu

Türkiye'de halkın yüzde 27.3'ü tarafından kullanılan sigara, bu alanda ülkemizi Avrupa'nın en çok sigara içen ikinci ülkesi konumuna getirirken, sigaralardan alınan yüksek vergi ve peş peşe yapılan zamlar tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Hükümetin girişimleri sonucunda 31 Mart seçimleri öncesinde birçok ürün ve hizmete yapılacak zamlar ertelenirken, 1 Nisan itibarıyla iğneden ipliğe her şeye zam gelmeye başladı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubuna dev zam yapıldığını duyurdu.

Dündar, Winston grubuna 8 TL zam geldiğini duyurdu.

Böylelikle Winston grubunun en pahalı sigarası 69 TL, en ucuzu ise 58 lira oldu. Aynı zamanda önümüzdeki haftalar itibarıyla diğer sigara gruplarına da zam yapılacağı tahmin edilmekte.

İŞTE YENİ ZAMLI SİGARA FİYATLARI

Marlboro Sigara Fiyatı 2024 Uzun ve Kısa Marlboro Ne Kadar?

Marlboro fiyatları ne kadar? Marlboro ne kadar oldu 2024? 1 paket Marlboro ne kadar? Türkiye'de Marlboro kaç TL? Marlboro tanesi ne kadar?

Güncel Parliament Sigara Fiyatları Ne Kadar?

1 Parliament kaç TL? Parliament sigara ne kadar 2024? Bir paket Parliament sigara kaç para? Parliament kaç ₺? 1 karton Parliament kaç paket, kaç lira?

Muratti Sigara Fiyatları Kaç Lira?

Son zamanlarda, Muratti sigaralarının fiyatlarıda çok merak ediliyor. Muratti sigaralarının fiyatları şöyle: